måndag 6 december 2010

JOHN BAUER

   
John Bauer är en friskola som finns runt om i landet. På John bauer(JB) finns det massa linjer man kan gå, men den jag e intresserad av och kommer berätta om e IT-linjen.

År 1
Första året på IT-programmet får man en bred förståelse för branschen. Med kurser som Datorteknik, Multimediasystem och Digital kommunikationsteknik upptäcker man olika delar av ditt framtida yrke. Man fokuserar på datorns funktion och uppbyggnad samtidigt som man läser vanliga gemensamma ämnen färgade av IT-området.

År 2
Andra året jobbar man med att bygga, konfigurera och administrera nätverk. Med kurser som Dator- och nätverksteknik, Elektronik och mikrodatorteknik samt Nätverksteknik fördjupar man sina kunskaper inom teknik och support. Året innehåller även individuella val där man har möjlighet att utvecklas inom IT-området eller bredda sig för att få högskolebehörighet.


År 3
Tredje året får man möjligheten att specialisera dig mot en framtida karriär inom nätverksteknik, support eller försäljning. För att uppnå verklig yrkeskompetens får man också djupare kunskaper inom Nätverkssäkerhet och Service och reparation. Genom sitt val av gymnasiearbete sätter du en egen prägel på sin gymnasieutbildning och examen.
Jonathan Bengtsson
                                                                                        

1 kommentar:

  1. Oj, det låter häftigt! Jag är glad att jag vet hur man sätter igång en dator!/Sissi

    SvaraRadera